Välkommen till Prakticum /vuxna

Vi är glada att du har landat här hos oss! Uppe i menyn hittar du de utbildningar, tilläggsutbildningar och kortkurser som vi erbjuder för tillfället. Är det någonting du saknar och som du, ditt kollegie eller din arbetsgivare upplever att det finns ett behov av så låt oss gärna veta om det. Du hittar också våra kontaktuppgifter uppe i menyn.

Nu är det även tid att ansöka till höstens utbildningsstarter, så att du inte missar något viktigt datum, bekanta dig med de olika examina och utbildningarnas sista ansökningsdatum.

Prakticum är en svenskspråkig yrkesutbildare i Nyland som erbjuder examensinriktad utbildningar enligt det fristående examenssystemet. Det betyder i praktiken att vi tar i beaktande varje sökande/studerande/examinands personliga bakgrund, behov och individuella egenskaper. Tillsammans med studerande och en eventuell arbetsgivare gör vi upp en personlig studieplan för att målen skall kunna uppnås. Du kan läsa mer om fristående examenssystemet och hur vi jobbar under Att studera.

Ansök till våra utbildningar och examina här!

Sök på prakticum.fi:

×